Biosa Foods

Почистване и сортиране на семена, варива и зърнени култури

Една от основните дейности на фирма БИОСА ЕООД е почистване, сортиране, белене и пакетиране на различни видове семена, зърнени култури и други хранителни продукти. Машините, с които работи производствената линия на БИОСА са произведени от водещите в света производители на техника за почистване, сортиране и калибриране на семена – фирма MEYER Optoelectronic Inc., на която БИОСА е изключителен представител за Европа. Нашите машини се отличават със съвременен дизайн, отлично качество и висока ефективност и гарантират 100% чистота на крайния продукт.

БИОСА приема поръчки за почистване и сортиране на всякакъв вид семена и зърнени култури и пакетиране в опаковки от 5 до 50кг, Биг бег или насипно, подготовка на семена за посев или почистване със Сортер на семена и зърнени култури, предназначени за продажба на едро и дребно.

Сред основните продукти, които почистваме и сортираме са нахут, слънчогледово семе, леща, боб, ориз, жълт грах, ленено семе, соя, ядки, плодове и други зърнени култури и хранителни продукти. От скоро БИОСА въведе в експлоатация и нова по-мощна линия с машини за белене и чупене на варива и може да предложи на своите клиенти както този вид услуга, така и готова продукция.