Biosa Foods

За нас

БИОСА е създадена през 2014 година с основна дейност внос и търговия с машини; производство и търговия със семена и зърнени култури и други хранителни продукти.

Една от основните дейности на БИОСА е почистване, сортиране, белене и пакетиране на различни видове семена, зърнени култури и други хранителни продукти. Машините, с които работи производствената линия на БИОСА са произведени от водещите в света производители на техника за почистване, сортиране и калибриране на семена –  MEYER Optoelectronic Inc., на която БИОСА е изключителен представител за Европа. Нашите машини се отличават със съвременен дизайн, отлично качество и висока ефективност и гарантират 100% чистота на крайния продукт.

БИОСА приема поръчки за почистване и сортиране на всякакъв вид семена и зърнени култури и пакетиране в опаковки от 5 до 50кг, Биг бег или насипно, подготовка на семена за посев или почистване със Сортер на семена и зърнени култури, предназначени за продажба на едро и дребно.

Сред основните продукти, които почистваме и сортираме са нахут,  слънчогледово семе, леща, боб, ориз, жълт грах, ленено семе, соя, ядки, плодове и други зърнени култури и хранителни продукти. От скоро БИОСА въведе в експлоатация и нова по-мощна линия с машини за белене и чупене на варива и може да предложи на своите клиенти както този вид услуга, така  и готова продукция.

Всички наши продукти преминават през съответните тестове и процеси на сертифициране, отговарящи на международните стандарти: НАССР;  FSSC 22000;  ISO 2200:2005

Нашите предимства

  • Отлична репутация на пазара
  • Високо качество на машините и оборудването
  • 100% чистота на крайния продукт
  • Конкурентни и гъвкави цени
  • Възможност за доставка до цял свят
  • Разнообразни опаковки: чували, Биг-Бег торби, насипно
IDF_800x600-2_small
ISO 22000_img_small
images_small
ukas_ms_043_small