Biosa Foods

BIOSA е създадена през 2014 година с основна дейност внос и търговия с машини; производство и търговия със семена и зърнени култури и други хранителни продукти. Зa повече информация посетете www.biosa.bg

One of the main activities of BIOSA е почистване, сортиране, белене и пакетиране на различни видове семена, зърнени култури и други хранителни продукти – нахут, слънчогледово семе, леща, боб, ориз, жълт грах, ленено семе, соя, ядки, плодове и други, в опаковки от 5 до 50кг, Биг бег или насипно. Машините, с които работи производствената ни линия, са произведени от един от водещите в света  производители на техника за почистване, сортиране и калибриране на семена – MEYER Optoelectronic Inc.and BIOSA is the exclusive representative of the brand MEYER for Europe.. Our machines have modern design, excellent quality and high efficiency and we can guarantee 100% purity of the finished product. От скоро БИОСА въведе в експлоатация и нова по-мощна линия с машини за белене и чупене на варива и може да предложи на своите клиенти както този вид услуга, така и готова продукция.

BIOSA е доставчик на Световната програма за храните WFP и Агенцията за подпомагане и работа на Организацията на Обединените Нации UNRWA.

BIOSA търгува с различни видове семена и зърнени култури, като купува суровина от български производители, с гарантиран произход на семената им и изнася готовата продукция за различни страни в Европа и света, като Германия, Полша, Индия, Ливан, Сирия и други.

BIOSA предлага висококачествени ушни марки, отговарящи на изискванията на европейското и националното законодателство. За повече информация посетете www.ushnimarkibg.com

Our Advantages

  • Excellent reputation in the market
  • High quality of machinery and equipment
  • 100% purity of the finished product
  • Competitive and flexible prices
  • Delivery to any port in the world
  • Various packages: bags, big bags, bulk

Certificates